LIČNA ZAŠTITNA SREDSTVA

ALBO d.o.o. Beograd, Batajnički drum 289

Tel/Fax (+381 11) 78 70 790

Email: lzs@albo.biz

Preduzeće ALBO u ovom trenutku prepoznatljivo je na domaćem tržištu po vrlo kvalitetnoj ponudi različitih artikala s područja zaštite na radu a iznad svega po visokom nivou uslužnosti. Naš osnovni cilj jeste ponuditi i pomoć pri izboru kako zaštitne radne odeće tako i svih ostalih zaštitnih sredstava. Garancija kvaliteta su kako kvalitetna izrada tako i materijali iz kojih su sašiveni naši proizvodi. Sredstva zaštite na radu koja smo uvrstili u našu ponudu visokog su kvaliteta, uglavnom proizvedena prema zahtevnim evropskim normama i standardima.

ZAŠTITA GLAVE I LICA

Kompletna ponuda zaštitnog programa za glavu. Veliki asortiman zaštitnih šlemova od renomiranih svetskih proizvođača.

Više >>>

ZAŠTITA DISAJNIH ORGANA

Celokupna ponuda zaštitnog programa za disajne organe. Vatrogasci, radnici u rudarskoj ili hemijskoj industriji, policija, ronioci i mnogi drugi – svi oni u svom radu svakodnevno zavise od nasih proizvoda

Više >>>

ZAŠTITNE RUKAVICE

Ponuda radnih rukavica za sve vrste poslova. Za sve delatnosti: građevinarstvo, bravarija, servisi, laboranti, prehrana i industrija. Napravljene od svih vrsta materijala po svetskim normama.

Više >>>

ANTIPADNA OPREMA

Osiguranje od pada i osiguranja rada na visini. Od užadi, kopči, uprtača, pojaseva i sličnog. Vertikalna i horizontalna učvršćenja ( penjalice, šine, sajle... ). Kompletni program atestiran i namenjen za profesionalnu upotrebu.

Više >>>

RONILAČKA OPREMA

Nudimo velik izbor odela, jenodelnih, dvodelnih odela za ronjenje, podvodni ribolov. Najbolje je za Vas da ne štedite vreme i novac i da sebi izaberete ribolovnu opremu, maske, disalice, peraje, rukavice i sve što vam treba da biste nesmetano uživali u lepotama morskih dubina.

Više >>>

ZAŠTITNA ODEĆA

Izuzetno veliki asortiman radne odeće u svim kvalitetama i namenama. Za sve vrste poslova i za najzahtevnije uslove rada. Svi odevni predmeti pantalone, bluze, košulje, majice, kape, kratke pantalone, jakne, prsluci, tunike, utopljenja i slično.

Više >>>

ZAŠTITNA I RADNA OBUĆA

Asortiman zaštitne i radna cipela koji prati zahteve svetskog tržišta. U ponudi se osim radnih cipela nalazi veliki izbor čizama, klompi, borosana i obuće posebne namene.

Više >>>

ZAŠTITA SLUHA

Zaštitni program za glavu. Veliki asortiman zaštitnih naočala, kaciga, antifona, čepića za uši, kapa i sličnog. Antifoni i čepići za sve vrste poslova.

Više >>>

BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU

Opremanje saobraćajnica sa potrebnom signalizacijskom opremom je važan doprinos nesmetanom i bezbednom odvijanju saobraćaja. Sigurnost u saobraćaju se vidno poboljšava postavljanjem i održavanjem signalizacione opreme.

Više >>>

ZAŠTITA OD IZLIVA TEČNOSTI

Koristiti odgovarajuću ambalažu radi izbegavanja kontaminacije okoline. Sprečiti dalje izlivanje ili prosipanje .

Više >>>